Banii cum ii facem si cum ii pastram (II)

Daca in prima parte a acestui articol am prezentat detalii despre indicii astrologici care ne arata ce meserie ni se potriveste sau din ce meserie am putea obtine venituri, in ce-a de-a doua parte va propun sa analizam cateva harti.

Peter Lynch (nascut pe 19.01.1944) este un investitor american si filantopist, o adevarata legenda in mass media financiara internationala. In calitate de manager al fondului Magellan Fund in cadrul companiei Fidelity Investments intre anii 1977 si 1990 a contribuit la dezvoltarea acestuia astfel incat rentabilitatea anuala a fondului a fost de 29.2%, fiind conciderat cel mai bun fond mutual din lume. Activitatea fondului s-a dezvoltat si pentru ca Lynch muncea cate 80 de ore pe saptamana pe parcursul anilor '80 in detrimentul timpului petrecut cu familia. La varsta de 46 de ani, pentru ca avea mai multi bani decat visase vreodata a decis sa incaseze totul. Incepand cu 1991 a organizat impreuna cu sotia sa diverse fundatii caritabile si a ramas in atentia publicului promovand carti, brosuri informative si produse financiare.




Observam ca Peter Lynch este nativ Capricorn cu Ascendent in Sagetator si casele vocationale in semne de pamant. Soarele in Casa a II -a (vocationala) si in semnul practic al Capricornului indica responsabilitate, ambitie,  administrare eficienta a resurselor si nevoia de a-si dezvolta un talent. Luna in Scorpion si in casa a XII-a arata detasare emotionala (a preferat sa munceasca, petrecand putin timp cu familia) dar si intuitie si dorinta de a sta in spatele scenei (calitati necesare  in domeniul investitional). De asemenea, Mercur in Capricorn l-a inzestrat cu o minte ordonata si capacitatea de a analiza si de a fi un bun strateg. Cu Ascendentul in Sagetator, semnul Marelui Benefic, cu Venus plasata aici si cu o relatie armonioasa de trigon intre cei doi benefici intelegem mai usor succesul de care s-a bucurat Peter Lynch. Partea Norocului in casa a III-a, a comunicarii arata activitatea sa legata de domeniul educatiei financiare din a doua parte a vietii. 

Urmatoarea harta este a frumoasei actrite britanice Catherine Zeta Jones. Nascuta pe 25.09.1969 in Swansea, Tara Galilor este una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite ale secolului 21.  Prestatia sa in miniseria britanica Titanic (1996) i-a atras atentia regizorului american Steven Spilberg. Acesta a distribuit-o in 1994 in rolul principal in filmul Masca lui Zoro ( alaturi de Sir Anthony Hopkins si Antonio Banderas). In urma vizionarii in privat a acestui film, actorul Michael Douglas si-a dorit sa o cunoasca personal. S-au intalnit la Festivalul de film Deauvila in Franta in iunie 1999, s-au indragostit si s-au casatorit pe 18 noimebrie 2000 ( in acelasi an s-a pronuntat divortul lui Michel, acesta incheind o casatorie de 22 de ani cu Diandra Lucker). 
In aprilie 2011 a fost dat publicitatii faptul ca in decursul lunilor anterioare primise tratament pemntru tulburare bipolara, afectiune declansata pe fondul stresului cauzat de boala lui Michel Douglas (cancer de limba, diagnosticat in august 2010).


Catherine Zeta Jones este o nativa Balanta cu Ascendentul in Sagetator. Aglomerarea de planete (stellium) din Balanta in casa a XI-a ( grupuri, asociatii) indica meseria sa artistica si atentia de care se bucura din partea publicului. Observam o receptie mutuala Venus - Mercur (carisma, sociabilitate). Venus ( mica benefica) in casa a X-a a carierei si a imaginii socio profesionala , Jupiter in bucuria sa in casa a XI-a sunt indicii ale succesului sau. Saturn retrograd in Taur in casa a VI-a a muncii dar si a bolilor fizice arata ca acesta este domeniul din viata sa caruia trebuie sa-i acorde mai multa atentie si sa il abordeze cu responsabilitate.

In ceea ce priveste evenimentele din viata sa din anul 2011 observam ca Jupiter in tranzit  facea opozitie cu Soare si Jupiter natal iar Saturn era in tranzit peste Soare si Jupiter natal. Se confrunta cu evenimente exterioare care isi lasau amprenta asupra starii sale emotionale. Cu un an inainte, Jupiter tranzitase casa a VI-a (camin, familie) si Luna, amplificand astfel starea sa emotionala si echilibrul interior. 





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jupiter in Taur

Casa a XII-a si valentele sale (I)

Tranzitul lui Pluton la Luna- Once in a life time event